Trixie Pirou Beige Hundejakke Med Sele

Fra: 295,00 kr.

Trixie Pirou Beige Hundejakke med Sele

Trixie Pirou Beige hundejakke er ideel til kolde og våde vinterdage. Jakken har en indbygget sele uden på, som gør gåturen nem og bekvem. Den er foret med blødt materiale og har en polstring på 200 g/m² for ekstra varme. Med en elastisk maveindsats og justerbare bagbensstropper sikrer jakken en behagelig pasform, mens den vandafvisende overflade beskytter mod regn og sne. Køb nu og hold din hund varm og tør i vinterkulden!

Varenummer (SKU): Ikke mulig Kategori:

Trixie Pirou Beige Hundejakke med Sele

Beskyt din hund mod vinterens kulde og fugt
Med Trixie Pirou Beige hundejakke kan du sikre, at din hund er godt beskyttet mod vinterens hårde vejrforhold. Denne jakke kombinerer både stil og praktisk funktion, hvilket gør den til det ideelle valg for små og mellemstore hunde. Jakken har en indbygget sele, der sidder uden på jakken, hvilket sparer dig for besværet med at skulle bruge en separat sele. Med en varm polstring på 200 g/m² og en blød indvendig foring sikrer denne hundejakke, at din hund forbliver varm og komfortabel, selv på de koldeste vinterdage. Den vandafvisende overflade hjælper desuden med at holde din hund tør under både regn og sne.

Nøglefunktioner

  • Holdbar polyester og vandafvisende overflade: Denne hundejakke er fremstillet af slidstærkt polyester, der sikrer effektiv beskyttelse mod regn, sne og kulde.
  • Blød foring og 200 g/m² polstring: For ekstra varme, der gør jakken perfekt til vinterbrug, holder polstringen din hund varm under alle forhold.
  • Indbygget sele med lynlåsåbning på ryggen: Den praktiske indbyggede sele sidder uden på jakken, hvilket gør gåturen lettere. Du kan hurtigt  fastgøre snoren, uden at skulle tage hundejakken af.
  • Elastisk maveindsats: Denne elastiske indsats i maveområdet sikrer en tæt og komfortabel pasform, som også tillader fri bevægelighed.
  • Justerbare bagbensstropper: Holder hundedækkenet sikkert på plads under aktivitet, hvilket er perfekt til aktive hunde, der løber og leger udenfor.

Beskyttelse mod regn, sne og kolde temperaturer
Denne hundejakke er designet til at modstå vinterens værste elementer. Polyesterstoffet er vandafvisende, så din hund forbliver tør selv under kraftig regn eller snevejr. Det tætte snit forhindrer også sne og kulde i at trænge ind under jakken, så din hund kan holde sig varm og komfortabel. Uanset om I går en tur gennem byen eller i skoven, vil dette hundedækken sørge for optimal beskyttelse mod både kulde og fugt.

Optimal komfort og bevægelsesfrihed
Trixie Pirou hundejakke er ikke kun designet til at beskytte din hund, men også til at give den største komfort. Den elastiske maveindsats og de justerbare bagbensstropper sikrer, at jakken sidder godt og forbliver på plads, selv når din hund er i fuld bevægelse. Denne fleksibilitet gør jakken til det ideelle valg for hunde, der elsker at lege og være aktive udendørs, selv når vejret er barskt. Med den integrerede sele og praktiske lynlåsåbning er det hurtigt og nemt at få din hund klar til en gåtur, hvilket gør hverdagen lettere for dig som ejer.

Fordele for hund og ejer
Denne hundejakke giver din hund varme, komfort og beskyttelse, mens du som ejer får en praktisk løsning, der sparer tid og besvær. Den indbyggede sele gør, at du undgår at skulle tilføje ekstra udstyr, hvilket er en stor fordel på kolde vinterdage, hvor hurtighed og effektivitet er altafgørende. Efter gåturen vil du også sætte pris på, at hunden er tør og fri for snavs, hvilket betyder mindre tid brugt på at tørre og rengøre pelsen. Med dens fleksible pasform passer jakken til hunde af forskellige størrelser og sikrer en god oplevelse for både hund og ejer.

Producentens værdier og visioner
Trixie er kendt for deres kvalitetsprodukter til kæledyr, og med deres Pirou hundefrakke har de skabt et produkt, der ikke kun beskytter mod vinterens hårde vejr, men også er praktisk og komfortabelt for både hund og ejer. Trixie stræber efter at skabe holdbare og funktionelle produkter, der gør udendørs oplevelser mere behagelige, selv når vejret ikke er på din side.

Køb nu og gør vinterens gåture nemmere
Vælg Trixie Pirou Beige hundejakke i dag, og giv din hund den bedste beskyttelse mod regn, sne og kulde. Køb nu, og vær sikker på, at din hund altid er klar til at tage vinterens udfordringer med varme og komfort!

Fri fragt ved køb over DKK 499,-
Mulighed for HentSelv i vores butik til DKK 0,-
Vi tilbyder følgende leveringsformer:
GLS: Levering til Pakkeshop / Omdeling til Privat
Hurtig levering 1-3 hverdage.
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Kundeservice

+45 53 50 85 41
info@ibenshundehus.dk

Hurtig levering

Til døren eller pakkeshop på 1-3 hverdage

FRI FRAGT

Fri fragt til pakkeshop ved køb over 500,-

Fysisk butik

Besøg os i hundehuset i Skødstrup

Produkter du måske også vil synes om