Om os

Hos Ibens Hundehus er det faktisk slet ikke Iben der klipper din hund, men derimod hendes ejer Teddi Holst Sørensen – Iben er min hund og min bedste ven! Derfor er salonen opkaldt efter hende. Herunder kan du læse mere om både Iben og jeg.

Teddi - Ibens Hundehus

Teddi Holst Sørensen

“Jeg ved at det er en tillidssag at aflevere sin bedste ven i fremmede hænder, derfor lægger jeg stor vægt på at både du og din hund føler jer trygge når I besøger Ibens Hundehus. jeg vil gøre mit bedste for at sikre, at det bliver en god og positiv oplevelse for alle parter, hver gang!”

Uddannelse, erfaring og baggrund:

Jeg sætter personligt, en ære i at uddanne mig løbende, for på den måde at holde mig opdateret med den nyeste viden og der igennem styrke og udvikle mine kompetencer. Jeg har blandt andet deltaget i kurser indenfor følgende områder: 

Jeg er uddannet hundefrisør hos Karins Trimmesalon i Nyborg – En af landets mest anerkendte hundefrisører, med mere end 45 års erfaring. Efter mere end 20 år i salgsbranchen indenfor kæledyrsartikler, pelspleje og foder, var det på tide at prøve noget nyt. Jeg har igennem flere år ønsket mig, at kunne åbne min egen hundesalon. Og 2021 blev året, hvor drømmen gik i opfyldelse.

Jeg har altid været vild med dyr – Alle dyr, men i særdeleshed hunde! Jeg er så fascineret af alt den glæde, optimisme og kærlighed som hundene giver videre til os. Hunde er bare nogle helt igennem fantastiske skabninger.

iben og vicki
Iben & hendes lillesøster

Hvem er Iben?

Som nævnt ovenfor, så er det faktisk slet ikke Iben der klipper din hund, når I kommer på besøg, men derimod hendes ejer Teddi Holst Sørensen.

Iben er min bedste ven og min trofaste følger! Iben er en Griffon Bruxellois og det meste her i huset, foregår på hendes præmisser. Derfor var det et helt naturligt valg, at salonen skulle hedde “Ibens Hundehus”, for det er nemlig lige præcis dét det er. En Griffon Bruxellois er en lille selskabshund med ruhåret pels som med jævne mellemrum skal trimmes/plukkes.

Hundesalonen

Du finder Ibens Hundehus på Grenåvej 745G på Bytorvet i Løgten, 8541 Skødstrup. Nem adgang til salonen fra direkte fra Grenåvej og gratis parkering lige ved døren. Nem tilkørsel fra Risskov, Egå, Skæring, Hjortshøj, Lystrup, Hornslet og Rønde.

Hundevask – I salonen anvender vi blandt andet økologisk hundeshampoo og balsam. Produkterne er af meget høj kvalitet. Kun det bedste er godt nok. Produkterne er desuden både udviklet og produceret i Danmark – Det kan vi bedst lide. I salonen har du naturligvis også mulighed for at købe produkterne med hjem, til regelmæssig pleje og forkælelse.

Klip og trim – Uanset om det gælder bløde former klippet med saks, eller en mere praktisk kort klip med maskine så anvender vi kun de bedste værktøjer. I salonen finder du også en række professionelle værktøjer til salg til den lette vedligeholdelse af pelsen. Du kan naturligvis få råd og vejledning i hvad der passer til netop din hund, hvad enten det er en Labrador eller en Shih Tzu.

Daglig pleje – Hundens ører, øjne og poter er sarte og kræver hyppig pleje. Øjenrens, negleklip m.m. kan tilkøbes enhver behandling. Vi anvender skånsomme og effektive produkter der tilgodeser hundens behov og trivsel. Du finder også en række produkter i salonen, som du kan have stor glæde af derhjemme, uanset om det drejer sig om tørre snuder eller sarte ører. Forlæng frisøroplevelsen med de rigtige plejeprodukter.