Green & Wilds ECO Green Bone Hundelegetøj

95,00 kr.

Green & Wilds Eco Green Bone – Bæredygtigt og Holdbart Hundelegetøj

Green & Wilds Eco Green Bone er lavet af lag-på-lag jute, dækket med kraftigt ruskind for ekstra holdbarhed. Med en længde på ca. 16 cm er dette robuste kødben ideelt til hunde i alle størrelser, der elsker at tygge. De naturlige materialer gør legetøjet sikkert og miljøvenligt, hvilket sikrer sjov og ansvarlig leg.

Giv din hund et legetøj med grøn samvittighed – med Green & Wilds Eco Green Bone!

Se alle produkter fra Green & Wilds her.

Varenummer (SKU): 703625145452 Kategorier: , ,

Green & Wilds Eco Green Bone – Bæredygtigt og Holdbart Hundelegetøj

Green & Wilds Eco Green Bone er det perfekte legetøj til hundeejere, der søger et miljøvenligt og robust alternativ til traditionelt hundelegetøj. Dette unikke kødben er fremstillet af lag-på-lag jute, som er et naturligt og bæredygtigt plantefibermateriale, dækket af et ydre lag af kraftigt ruskind (suede). Med en længde på ca. 16 cm er Eco Green Bone ideelt til hunde i alle størrelser, der elsker at tygge og lege.

Nøglefunktioner:

  • Naturlige og bæredygtige materialer: Green & Wilds Eco Green Bone er lavet af flere lag jute, der er kendt for sin styrke og holdbarhed. Det ydre lag af ruskind giver ekstra beskyttelse og et naturligt look, som passer perfekt til hundeejere, der værdsætter miljøvenlige valg.
  • Sikker og holdbar: Lag-på-lag konstruktionen af jute sikrer, at legetøjet kan modstå selv de mest energiske tyggevaner. Ruskindslaget tilføjer en ekstra dimension af robusthed, hvilket gør dette kødben til et langtidsholdbart valg, som din hund vil elske.
  • Perfekt størrelse: Med en længde på ca. 16 cm er Eco Green Bone det ideelle legetøj til både små og store hunde. Det er let for din hund at bære rundt på, og dets robuste design gør det velegnet til både kaste- og tyggeleg.
  • Miljøvenligt legetøj med grøn samvittighed: Ved at vælge Eco Green Bone, investerer du i et legetøj, der ikke blot bringer glæde til din hund, men også er til gavn for vores planet. De naturlige materialer er biologisk nedbrydelige og sikre for både din hund og miljøet.

Green & Wilds – Miljøvenligt Legetøj til Din Hund Green & Wilds er dedikeret til at skabe legetøj, der kombinerer sjov, sikkerhed og miljøansvarlighed. Eco Green Bone er et fantastisk eksempel på deres engagement i at levere produkter, der er både bæredygtige og holdbare.

En God Investering i Din Hund og Miljøet Med Green & Wilds Eco Green Bone får du et legetøj, der kombinerer robusthed, sjov og bæredygtighed. Det er det ideelle valg for hundeejere, der ønsker at give deres kæledyr en sund og sjov legeoplevelse, samtidig med at de bidrager til en grønnere planet.

Giv din hund et holdbart og miljøvenligt legetøj – med Green & Wilds Eco Green Bone!

Fri fragt ved køb over DKK 499,-
Mulighed for HentSelv i vores butik til DKK 0,-
Vi tilbyder følgende leveringsformer:
GLS: Levering til Pakkeshop / Omdeling til Privat
Hurtig levering 1-3 hverdage.
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Kundeservice

+45 53 50 85 41
info@ibenshundehus.dk

Hurtig levering

Til døren eller pakkeshop på 1-3 hverdage

FRI FRAGT

Fri fragt til pakkeshop ved køb over 500,-

Fysisk butik

Besøg os i hundehuset i Skødstrup

Produkter du måske også vil synes om