Trixie Flower Tower Hundespil Aktiveringslegetøj

195,00 kr.

Trixie Flower Tower – Sjov og Mental Udfordring til Din Hund

Trixie Flower Tower er et aktiveringslegetøj designet til at stimulere din hund mentalt. Med fire niveauer, skjulte rum og seks flytbare kegler, skal din hund bruge snude og poter for at få adgang til de gemte godbidder. Spillet har en skridsikker gummikant, der sikrer stabilitet under leg, og alle dele kan nemt rengøres i opvaskemaskinen. Perfekt til hunde, der har brug for en avanceret udfordring.

Giv din hund en udfordrende leg – bestil Trixie Flower Tower i dag!

Varenummer (SKU): 4011905320007 Kategorier: ,

Trixie Flower Tower – Udfordrende og Sjov Aktivering for Din Hund

Trixie Flower Tower er et avanceret aktiveringsspil designet til at stimulere din hund både mentalt og fysisk. Dette legetøj er ideelt for hunde i alle aldre og størrelser, og dets sværhedsgrad på Level 3 gør det særligt velegnet til de mest erfarne hunde, der elsker mentale udfordringer. Spillet består af et tårn med fire forskellige niveauer, hvor hvert niveau gemmer på fordybninger og skjulte rum, som kan fyldes med godbidder eller foder. For at få adgang til disse belønninger, skal hunden bruge forskellige teknikker som at flytte skydelåger, skubbe kegler og løfte forhindringer.

Stimulerende og Engagerende Leg Flower Tower er designet til at holde din hund engageret i længere tid. De forskellige niveauer kræver, at hunden bruger sine sanser og problemløsningsevner for at finde frem til godbidderne. Hver fordybning er dækket af skydelåger, som hunden skal flytte med snuden eller poterne. For at øge sværhedsgraden kan du tilføje de medfølgende kegler som ekstra forhindringer, hvilket kræver mere præcision og tålmodighed fra din hund. Denne form for leg fremmer hundens kognitive udvikling og holder den aktiv på en sund måde.

Holdbart og Brugervenligt Design Trixie Flower Tower er fremstillet af slidstærkt plastik, der er sikkert for din hund at lege med. Materialet er fri for BPA og skadelige kemikalier, hvilket sikrer, at din hund kan lege trygt og sikkert. Spillet har en skridsikker gummikant, der sikrer, at legetøjet forbliver stabilt, selv når hunden er ivrig efter at finde sine godbidder. Alle dele af Flower Tower kan let skilles ad og rengøres i opvaskemaskinen, hvilket gør det nemt at vedligeholde legetøjet efter leg.

Nøglefunktioner:

  • Sværhedsgrad Level 3: Perfekt til erfarne hunde, der har brug for en større mental udfordring.
  • Fire niveauer med skjulte rum: Hvert niveau tilbyder forskellige teknikker som skydelåger og forhindringer, der holder hunden engageret.
  • 6 flytbare kegler: Øger sværhedsgraden og kræver, at hunden er præcis og tålmodig.
  • Skridsikker base: Gummikanten holder legetøjet stabilt på glatte overflader.
  • Nem rengøring: Alle dele kan vaskes i opvaskemaskinen, hvilket gør det praktisk at bruge dagligt.

Fordele for Hundens Velvære Mentalt stimulerende aktiviteter som Trixie Flower Tower er en fantastisk måde at holde din hund aktiv, samtidig med at den får en sund form for underholdning. Ved at udfordre din hunds problemløsningsevner kan Flower Tower bidrage til at reducere stress, kedsomhed og destruktiv adfærd. Regelmæssig mental træning giver desuden din hund et bedre velbefindende og kan forbedre dens evne til at koncentrere sig.

Om Trixie Trixie er en af Europas førende producenter af hundelegetøj og aktiveringsspil, med mere end 40 års erfaring inden for udvikling af produkter, der fremmer hundes fysiske og mentale sundhed. Flower Tower er ingen undtagelse, da det kombinerer sjov leg med kognitive udfordringer, der gavner hundens udvikling. Trixies produkter er udviklet med fokus på kvalitet og sikkerhed, hvilket sikrer, at din hund får den bedst mulige oplevelse.

Giv din hund en sjov og udfordrende oplevelse – bestil Trixie Flower Tower i dag og nyd timevis af stimulerende leg!

Denne tekst giver en grundig beskrivelse af Trixie Flower Tower og fremhæver både produktets funktioner, fordele og producentens værdier.

Fri fragt ved køb over DKK 499,-
Mulighed for HentSelv i vores butik til DKK 0,-
Vi tilbyder følgende leveringsformer:
GLS: Levering til Pakkeshop / Omdeling til Privat
Hurtig levering 1-3 hverdage.
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Kundeservice

+45 53 50 85 41
info@ibenshundehus.dk

Hurtig levering

Til døren eller pakkeshop på 1-3 hverdage

FRI FRAGT

Fri fragt til pakkeshop ved køb over 500,-

Fysisk butik

Besøg os i hundehuset i Skødstrup

Produkter du måske også vil synes om