Paikka Recovery Camouflage Reflekterende Regnjakke

Fra: 679,00 kr.

PAIKKA Recovery Camouflage Reflekterende Regnjakke

Hold din hund tør og synlig med PAIKKA Recovery Camouflage Regnjakke. Denne vandtætte hunderegnjakke har en tynd uldmiksforing med naturlige fugttransporterende og antibakterielle egenskaber, samt en varmereflekterende FIR-membran, der sikrer god varme, selvom jakken føles let og komfortabel. Den reflekterende camouflage øger sikkerheden i mørke, og jakken kan bruges året rundt, men er særligt effektiv i koldt og vådt vejr. Køb nu, og beskyt din hund på regnfulde dage!

Varenummer (SKU): Ikke mulig Kategori:

PAIKKA Recovery Camouflage Reflekterende Regnjakke

Den ultimative regnjakke til din hund – beskyt mod vind, vejr og mørke
PAIKKA Recovery Camouflage regnjakke er den perfekte løsning, når din hund har brug for beskyttelse under våde og kolde forhold. Denne hunderegnjakke, også et alsidigt hundedækken, er lavet af 100 % vandtæt materiale og har et reflekterende camouflage-design, der sikrer, at både hund og ejer er synlige i mørket. Med en tynd foring af uldmiks og en varmereflekterende membran (FIR – Far Infrared), holder jakken din hund varm, uden at den føles tung. Uldforingen har naturlige fugttransporterende og antibakterielle egenskaber, som sikrer optimal komfort for din hund.

Nøglefunktioner

  • Reflekterende materiale for øget synlighed: Det reflekterende stof øger sikkerheden ved at gøre din hund synlig i mørket, hvilket er essentielt for både hund og ejer under gåture i dårligt lys.
  • 100 % vandtæt: Jakken er fremstillet af vandtæt materiale, der holder din hund tør selv under kraftige regnbyger, og fungerer effektivt som hundedækken i våde vejrforhold.
  • Varmereflekterende FIR-membran: Jakken har en tynd og let konstruktion med en varmereflekterende membran, der hjælper med at bevare hundens kropsvarme, uden at den føles tung for hunden.
  • Uldmiks-foring med antibakterielle egenskaber: Uldforingen har naturlige fugttransporterende og antibakterielle egenskaber, som forbedrer din hunds komfort, selv i kolde og våde forhold.
  • Justerbar pasform: Jakken kan justeres ved ryggen, halsen og taljen for at sikre en tæt og behagelig pasform til hunde af forskellige størrelser.
  • Seleåbning med lynlås: Praktisk åbning til sele på ryggen, så du kan bruge selen uden at kompromittere jakkens beskyttelse.

Perfekt til regnfulde og kolde dage – hele året rundt
PAIKKA Recovery regnjakken er ideel til brug året rundt, men den er særligt effektiv i perioder med dårligt vejr. Det tynde og lette design giver hunden fri bevægelighed, samtidig med at den holder sig varm takket være den avancerede varmereflekterende teknologi og uldmiksforing. For at sikre maksimal komfort og forlænge jakkens levetid anbefales det, at jakken hænges til tørre mellem turene, så den ikke er våd eller kold, når den skal bruges igen.

Fordele for hund og ejer
PAIKKA Recovery Camouflage regnjakke kombinerer komfort, funktionalitet og sikkerhed. Dens reflekterende design øger synligheden i mørket, mens dens avancerede foring sikrer, at din hund holdes varm, selvom jakken føles let. Jakken er nem at tage på, og den justerbare pasform gør den komfortabel for hunde af alle størrelser.

Producentens vision
PAIKKA kombinerer teknologi med stil og funktionalitet for at beskytte din hund under alle vejrforhold. Med fokus på både kvalitet og innovation tilbyder PAIKKA produkter, der er både funktionelle og stilfulde, og Recovery Camouflage regnjakken er ingen undtagelse.

Køb nu og beskyt din hund mod både regn og kulde
Vælg PAIKKA Recovery Camouflage Regnjakke i dag, og sørg for, at din hund er tør, varm og synlig under alle vejrforhold. Køb nu, og gør gåturene i regn og mørke til en sikker og behagelig oplevelse for både dig og din hund!

Fri fragt ved køb over DKK 499,-
Mulighed for HentSelv i vores butik til DKK 0,-
Vi tilbyder følgende leveringsformer:
GLS: Levering til Pakkeshop / Omdeling til Privat
Hurtig levering 1-3 hverdage.
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Kundeservice

+45 53 50 85 41
info@ibenshundehus.dk

Hurtig levering

Til døren eller pakkeshop på 1-3 hverdage

FRI FRAGT

Fri fragt til pakkeshop ved køb over 500,-

Fysisk butik

Besøg os i hundehuset i Skødstrup

Produkter du måske også vil synes om