Paikka Visibility Grå Reflekterende Regnjakke

Fra: 599,00 kr.

PAIKKA Visibility Grå Reflekterende Regnjakke

Hold din hund tør og synlig med PAIKKA Visibility Grå Reflekterende Regnjakke. Denne hunderegnjakke er fremstillet af 100 % vandtæt materiale med forseglede sømme, der sikrer fuld beskyttelse mod regn. Det reflekterende stof øger synligheden i mørke og dårlig belysning, hvilket gør den perfekt til gåture på regnfulde og mørke dage. Jakken har justerbare stropper for en perfekt pasform og en praktisk seleåbning. Køb nu, og beskyt din hund i al slags vejr!

Varenummer (SKU): Ikke mulig Kategori:

PAIKKA Visibility Grå Reflekterende Regnjakke

Sikkerhed, kvalitet og komfort året rundt med PAIKKA Visibility Grå Hunderegnjakke
PAIKKA Visibility regnjakken kombinerer førsteklasses beskyttelse mod elementerne med optimal synlighed og sikkerhed. Denne hunderegnjakke er fremstillet af 100 % vandtæt materiale, der beskytter din hund mod regn, samtidig med at forseglede sømme sikrer, at vand ikke trænger igennem, selv i kraftige regnskyl. Med det innovative reflekterende materiale er din hund synlig fra alle vinkler i mørket, hvilket gør jakken til det perfekte valg til gåture i lavt lys eller dårlige vejrforhold. Synlighed er afgørende for både hund og ejer, især i trafikerede områder eller på mørke vinteraftener.

Nøglefunktioner

  • Reflekterende materiale for maksimal synlighed: Hele jakken er designet med et reflekterende ydre, der sikrer, at din hund er synlig i mørket fra alle vinkler. Dette øger sikkerheden betydeligt, da det gør din hund synlig for både bilister og fodgængere.
  • 100 % vandtæt med forseglede sømme: Højkvalitets vandtæt stof kombineret med forseglede sømme sikrer, at jakken holder din hund tør selv under kraftige regnbyger. Hunderegnjakken fungerer som en fuldstændig barriere mod regn og fugt, mens den stadig er let og behagelig for hunden at bære.
  • Letvægts mesh-foring: Jakken har en let mesh-foring, som gør den åndbar og sikrer, at din hund ikke overopheder, selv når jakken bruges til aktiviteter.
  • Justerbar pasform: Justerbare stropper ved hals, talje, ryg og benstropper giver hundedækkenet en perfekt pasform, der sikrer, at det sidder tæt og komfortabelt, uanset din hunds størrelse og kropsform.
  • Seleåbning med lynlås: En praktisk åbning til sele, der gør det nemt at fastgøre en sele uden at gå på kompromis med beskyttelsen.

Høj sikkerhed og kvalitet i alle vejrforhold
Denne PAIKKA hunderegnjakke er ideel til brug året rundt, men især i perioder med kolde, regnfulde og mørke dage, hvor synlighed og beskyttelse mod vejret er afgørende. Det reflekterende materiale øger sikkerheden betydeligt, og den tætte, vandtætte konstruktion sikrer, at din hund forbliver tør og beskyttet, selv i ekstreme vejrforhold. PAIKKA er kendt for deres høje kvalitetsstandarder, og denne jakke er ingen undtagelse – den er designet til at modstå slid og bevare sin form og funktion i mange sæsoner.

For at forlænge levetiden på denne hundedækken anbefales det, at jakken hænges til tørre mellem ture, så den altid er klar til brug og ikke er våd eller kold, når den skal bruges igen.

Fordele for hund og ejer
PAIKKA Visibility regnjakken er en perfekt kombination af sikkerhed, komfort og funktionalitet. Den reflekterende overflade sikrer, at din hund er synlig i mørket, hvilket giver tryghed under aften- og vinterture. Den justerbare pasform og det lette design sikrer, at jakken er komfortabel for din hund at bære i længere perioder, og det vandtætte materiale sikrer, at din hund forbliver tør og behagelig på alle gåture.

Producentens vision
PAIKKA er kendt for at skabe innovative og stilfulde produkter, der sætter både sikkerhed og kvalitet i højsædet. Deres hunderegnjakker kombinerer funktionalitet med stil, og Visibility serien er ingen undtagelse. Med denne regnjakke er din hund ikke kun beskyttet mod regn, men også synlig og sikker i trafikken.

Køb nu og beskyt din hund mod regn, mørke og kulde
Vælg PAIKKA Visibility Grå Reflekterende Regnjakke i dag, og sørg for, at din hund er både tør, synlig og komfortabel i alle vejrforhold. Køb nu, og gør gåturene i regn og mørke til en sikker og behagelig oplevelse for både dig og din hund!

Fri fragt ved køb over DKK 499,-
Mulighed for HentSelv i vores butik til DKK 0,-
Vi tilbyder følgende leveringsformer:
GLS: Levering til Pakkeshop / Omdeling til Privat
Hurtig levering 1-3 hverdage.
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Kundeservice

+45 53 50 85 41
info@ibenshundehus.dk

Hurtig levering

Til døren eller pakkeshop på 1-3 hverdage

FRI FRAGT

Fri fragt til pakkeshop ved køb over 500,-

Fysisk butik

Besøg os i hundehuset i Skødstrup

Produkter du måske også vil synes om