51DN Mørkegrøn Softshell Hundejakke

Fra: 345,00 kr.

51DN Mørkegrøn Softshell Hundejakke

Hold din hund beskyttet mod vind og let regn med 51DN Mørkegrøn Softshell Hundejakke. Denne vindtætte og vandafvisende jakke er designet i et fleksibelt softshell-materiale, der sikrer komfort og bevægelsesfrihed. Den justerbare strop og snaplås gør det nemt at tilpasse jakken til din hunds størrelse. Perfekt til både aktive ture og daglig brug. Bestil denne jakke i dag og hold din hund varm og godt beskyttet!

Varenummer (SKU): Ikke mulig Kategori:

51DN Mørkegrøn Softshell Hundejakke – Perfekt til Vind og Vejr

51DN Mørkegrøn Softshell Hundejakke er skabt til hunde, der har brug for både beskyttelse og bevægelsesfrihed i al slags vejr. Denne jakke er fremstillet af et slidstærkt softshell-materiale, der sikrer, at din hund holdes varm og komfortabel, samtidig med at jakken beskytter mod vind og let regn. Det mørkegrønne design er både klassisk og stilfuldt og passer til enhver hund, der ønsker at skille sig ud på gåture, samtidig med at den er praktisk til daglig brug.

Vindtæt og vandafvisende beskyttelse Denne hundejakke er perfekt til at beskytte din hund mod blæst og fugt. Softshell-materialet er både vindtæt og vandafvisende, hvilket betyder, at din hund kan være aktiv i al slags vejr uden at blive påvirket af elementerne. Den lette jakke giver en fremragende balance mellem isolering og åndbarhed, hvilket gør den ideel til både kølige dage og aktive hunde.

Optimal pasform og komfort 51DN Mørkegrøn Softshell Hundejakke er designet med en justerbar strop og solid snaplås, som sikrer, at jakken sidder perfekt på din hund, uanset størrelse eller kropsform. Den ergonomiske pasform og fleksible softshell-materiale giver din hund fuld bevægelsesfrihed, så den kan løbe og lege uden begrænsninger. Samtidig er jakken nem at tage af og på, hvilket gør den praktisk til både korte og lange ture.

Nøglefunktioner:

  • Softshell-materiale, der beskytter mod vind og let regn.
  • Vindtæt og vandafvisende, perfekt til udendørs brug i skiftende vejr.
  • Let og fleksibelt design, som sikrer bevægelsesfrihed for din hund.
  • Justerbar strop og snaplås for en sikker og komfortabel pasform.
  • Nem vedligeholdelse – kan maskinvaskes ved 30 grader for nem rengøring.

Stil og funktion i én jakke Denne hundejakke er ikke blot praktisk, men også stilfuld. Den mørkegrønne farve giver et moderne og tidløst look, som passer perfekt til både by- og naturture. Uanset om din hund har brug for beskyttelse mod vinden på en stormfuld dag eller mod let regn, er denne jakke det perfekte valg. Det alsidige design sikrer, at jakken kan bruges til enhver lejlighed, samtidig med at den holder din hund komfortabel.

Om 51 Degrees North 51 Degrees North er et førende mærke, der er kendt for deres høje kvalitetsstandarder inden for hundeprodukter. Deres softshell-jakker er udviklet med fokus på både funktionalitet og stil, så du kan være sikker på, at din hund får det bedste inden for beskyttelse og komfort. Produkterne er holdbare og designet til at modstå daglig brug, samtidig med at de ser godt ud.

Hvorfor vælge 51DN Mørkegrøn Softshell Hundejakke? Hvis du leder efter en jakke, der kombinerer praktiske funktioner med et stilrent design, er 51DN Mørkegrøn Softshell Hundejakke det oplagte valg. Den er ideel til hunde af alle størrelser, som har brug for beskyttelse mod vind og regn uden at gå på kompromis med bevægelsesfriheden. Med sit tidløse design og praktiske funktioner er dette hundedækken perfekt til den aktive hund og dens ejer.

Giv din hund den ultimative beskyttelse Med 51DN Mørkegrøn Softshell Hundejakke er din hund godt beskyttet mod både vind og let regn, samtidig med at den ser stilfuld ud på hver eneste gåtur. Denne jakke er skabt til at give maksimal komfort og bevægelsesfrihed, så din hund kan nyde livet uden begrænsninger. Bestil i dag, og sørg for, at din hund er klar til enhver vejrudsigt med dette hundedækken!

Fri fragt ved køb over DKK 499,-
Mulighed for HentSelv i vores butik til DKK 0,-
Vi tilbyder følgende leveringsformer:
GLS: Levering til Pakkeshop / Omdeling til Privat
Hurtig levering 1-3 hverdage.
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Kundeservice

+45 53 50 85 41
info@ibenshundehus.dk

Hurtig levering

Til døren eller pakkeshop på 1-3 hverdage

FRI FRAGT

Fri fragt til pakkeshop ved køb over 500,-

Fysisk butik

Besøg os i hundehuset i Skødstrup

Produkter du måske også vil synes om