Show Tech Ear Buddy Absorberende Hoodie

Fra: 79,00 kr.

Show Tech Ear Buddy – Lydreduktion og Hurtigere Tørring til Hunde

Show Tech Ear Buddy er en praktisk vådserviet til hunde, som reducerer støjen fra blowere og hårtørrere, hvilket gør tørringen mindre stressende for din hund. Hoodien er absorberende og hjælper med at fjerne vand fra ansigt og ører, hvilket forkorter tørringstiden. Den er ideel til nervøse hunde og bruges ofte af professionelle hundefrisører for at mindske stress og forbedre effektiviteten. En enkel løsning, der giver din hund en mere behagelig tørringsoplevelse.

Small – Passer til hunde op til ca 12 kg

Medium – Passer hunde op til ca 25 kg

Show Tech Ear Buddy Absorberende Hoodie – Komfort og Lydisolering til Din Hund under Tørring

Show Tech Ear Buddy er den perfekte løsning til at gøre tørring af din hund mere komfortabel og mindre stressende. Denne absorberende hoodie er designet til at beskytte din hunds ører og ansigt under tørring med blower eller hårtørrer. Ved at minimere de høje lyde, der ofte opstår under tørringsprocessen, kan Show Tech Ear Buddy hjælpe med at reducere lydgener og gøre oplevelsen mere behagelig for din hund.

Reducer lydgener og stress
Når du tørrer din hund med en blower eller hårtørrer, kan den kraftige lyd ofte være skræmmende for hunde. Show Tech Ear Buddy fungerer som en lyddæmpende hætte, der reducerer støjniveauet omkring din hunds ører. Dette gør det muligt for din hund at slappe mere af under tørringen, hvilket er særligt gavnligt for stressede eller nervøse hunde. Ved at reducere lydgenerne kan produktet hjælpe din hund med at føle sig rolig og tryg, hvilket forbedrer hele tørringsoplevelsen.

Absorberer vand fra ansigtet
Ud over lydreduktion er Show Tech Ear Buddy også fremstillet af et absorberende materiale, der hjælper med at fjerne vand fra hundens ansigt og ører. Dette forkorter den tid, der kræves til at tørre disse følsomme områder, hvilket mange hunde vil sætte pris på. Hunden slipper for den ubehagelige følelse af at få hårtørreren tæt på ansigtet, og den overordnede tørringstid bliver reduceret, hvilket gør hele processen mere behagelig for din hund.

Nøglefunktioner:

  • Lydreduktion:
    Show Tech Ear Buddy reducerer støjen fra blowere og hårtørrere betydeligt, hvilket gør tørringsprocessen mere komfortabel for hunden. Lyden dæmpes omkring ørerne, hvilket hjælper med at mindske stress og frygt hos nervøse eller følsomme hunde. For hunde, der har svært ved at håndtere høje lyde, kan denne funktion gøre en enorm forskel i, hvordan de oplever tørringsrutinen.
  • Absorberende materiale:
    Hoodien er lavet af absorberende stof, der effektivt suger vand fra hundens ansigt og ører. Dette reducerer behovet for at bruge en blower eller hårtørrer på følsomme områder, hvilket gør tørringstiden kortere og mere komfortabel for hunden. Den reducerede tørringstid betyder også, at hunden hurtigere er fri for den stressende del af plejerutinen.
  • Foretrukket af professionelle hundefrisører:
    Show Tech Ear Buddy er et produkt, der ofte bruges af professionelle hundefrisører, ikke kun for at minimere stress for hunden, men også for at forkorte tørringstiden. For professionelle er det vigtigt at sikre, at hunde er så afslappede som muligt under plejen, og denne hoodie hjælper med netop det. Den reducerer lydgener, hvilket gør det lettere for frisørerne at arbejde med hunde, der normalt ville være bange eller stressede under tørringen. Den kortere tørringstid er en fordel både for frisøren og hunden, hvilket gør processen hurtigere og mere effektiv.
  • Komfortabel pasform:
    Show Tech Ear Buddy er designet til at sidde behageligt omkring hundens hoved og ører uden at stramme eller irritere. Dette sikrer, at hunden forbliver komfortabel under hele tørringsprocessen, samtidig med at den får maksimal beskyttelse mod støj og fugt.

Praktisk og effektiv
Show Tech Ear Buddy er let at anvende og passer til de fleste hunde. Den kan nemt trækkes over hundens hoved og ører, hvor den straks begynder at reducere støj og absorbere vand. Produktet er ideelt til både hjemmebrug og professionel brug i hundesaloner, hvor der er behov for at minimere stress og samtidig effektivisere tørringen.

En roligere og gladere hund
Ved at bruge Show Tech Ear Buddy kan du skabe en mere afslappet og stressfri tørringsoplevelse for din hund. Den reducerede støj og hurtigere tørringstid gør, at din hund vil føle sig mere komfortabel og rolig, hvilket gør hele processen lettere og mere behagelig. Det er en simpel, men yderst effektiv løsning til at sikre, at din hund føler sig tryg og godt tilpas under plejen.

Fri fragt ved køb over DKK 499,-
Mulighed for HentSelv i vores butik til DKK 0,-
Vi tilbyder følgende leveringsformer:
GLS: Levering til Pakkeshop / Omdeling til Privat
Hurtig levering 1-3 hverdage.
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Kundeservice

+45 53 50 85 41
info@ibenshundehus.dk

Hurtig levering

Til døren eller pakkeshop på 1-3 hverdage

FRI FRAGT

Fri fragt til pakkeshop ved køb over 500,-

Fysisk butik

Besøg os i hundehuset i Skødstrup

Produkter du måske også vil synes om