Kw Flydende Klip Stop (Blodstopper)

90,00 kr.

KW Flydende Klip Stop Blodstopper

KW Flydende Klip Stop er en effektiv løsning til at håndtere blødning, der kan opstå under klipning af din hunds negle. Denne hurtige blodstopper er nem at anvende – dyp en vatpind i produktet og påfør det direkte på den blødende negl for at standse blødningen øjeblikkeligt. Den flydende formel er 100% ugiftig, så du kan være tryg ved, at det er sikkert for din hund. Hav KW Flydende Klip Stop ved hånden for en problemfri negleklipning.

Varenummer (SKU): 5705574055405 Kategorier: , , ,

KW Flydende Klip Stop Blodstopper – Hurtig og Effektiv Stopper for Blødning

KW Flydende Klip Stop er den perfekte løsning til at håndtere blødninger, der kan opstå under negleklipning af hunde. Dette effektive produkt er designet til at standse blødningen hurtigt, hvis du ved et uheld klipper for langt ind og rammer blodåren. Den flydende formel gør det nemt at påføre direkte på det blødende område, hvilket sikrer en hurtig koagulering.

Brugervenlighed
For at bruge KW Flydende Klip Stop, skal du blot fugte en vatpind, dyppe den i produktet, og påføre det direkte på den blødende negl. Dette vil effektivt stoppe blødningen og minimere ubehaget for dit kæledyr. Det anbefales at have dette produkt ved hånden under negleklipning for at kunne reagere hurtigt i tilfælde af uheld.

Nøglefunktioner:

  • Hurtig koagulering: Standser blødning effektivt ved klipning af kløer.
  • Nem at anvende: Påfør direkte på den blødende negl med en vatpind.
  • Praktisk størrelse: Leveres i en handy 50 ml flaske, ideel til hjemmebrug og i førstehjælpskassen.
  • Anvendes af fagfolk: Ideel til hundefrisører og dyrlæger til at sikre korrekt pleje ved negleklip.

Hvorfor vælge KW Flydende Klip Stop?
Dette produkt er uundgåeligt for enhver dyreejer, der regelmæssigt klipper negle. KW Flydende Klip Stop hjælper med at forhindre unødvendige komplikationer og beskytter mod blodpletter i hjemmet. Uanset om du er en erfaren hundefrisør eller en kærlig ejer, kan dette produkt give dig ro i sindet, når du klipper dine dyrs kløer.

Rolige omgivelser ved negleklipning
Det er vigtigt at klippe negle i rolige omgivelser for at minimere stress hos din hund. En stille og tryg atmosfære gør det lettere for din hund at slappe af under klipningen. Med KW Flydende Klip Stop ved hånden kan du hurtigt håndtere eventuelle blødninger og sikre en mere behagelig oplevelse for både dig og din hund.

Fri fragt ved køb over DKK 499,-
Mulighed for HentSelv i vores butik til DKK 0,-
Vi tilbyder følgende leveringsformer:
GLS: Levering til Pakkeshop / Omdeling til Privat
Hurtig levering 1-3 hverdage.
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Kundeservice

+45 53 50 85 41
info@ibenshundehus.dk

Hurtig levering

Til døren eller pakkeshop på 1-3 hverdage

FRI FRAGT

Fri fragt til pakkeshop ved køb over 500,-

Fysisk butik

Besøg os i hundehuset i Skødstrup