Trixie Hundesokker 2 stk/pk

Fra: 40,00 kr.

Trixie Hundesokker 2 stk/pk

Beskyt din hunds poter mod salt og små skader med Trixie Hundesokker. Sokkerne giver let beskyttelse og er ideelle til kortere ture. Husk at vælge den rette størrelse for at sikre, at de ikke glider af. Tør dem altid mellem gåturene for at forlænge deres levetid. Til hårdere vejrforhold anbefaler vi at kigge på vores udvalg af hundesko og ballonsko for ekstra beskyttelse. Køb nu, og sørg for, at din hund er godt beskyttet på sine ture!

Varenummer (SKU): Ikke mulig Kategorier: ,

Trixie Hundesokker 2 stk/pk

Let beskyttelse til din hunds poter – ideel mod salt og små skader
Trixie Hundesokker er perfekte til at beskytte din hunds poter mod salt, grus og små skader under gåture. Sokkerne giver let beskyttelse og er ideelle til brug i mildere vejrforhold eller på korte ture, hvor hundens poter kan komme i kontakt med skadelige materialer som vejsalt. Hundesokkerne er en praktisk løsning for at beskytte hundens følsomme trædepuder, men det er vigtigt at vælge den rette størrelse for at sikre, at de sidder korrekt og ikke falder af under brug.

Nøglefunktioner

  • Beskytter mod salt og små skader: Sokkerne beskytter din hunds poter mod skadelige materialer som vejsalt og grus, der kan irritere eller skade trædepuderne.
  • Let beskyttelse: Trixie Hundesokker giver en mild beskyttelse, der er perfekt til kortere ture og mildere vejrforhold.
  • Vælg den rette størrelse: Det er vigtigt at vælge den rigtige størrelse for at sikre, at sokkerne sidder tæt og ikke glider af. Er de for store, kan de falde af under gåturen.
  • Nem vedligeholdelse: Sokkerne bør altid tørres mellem gåturene for at undgå fugt og forlænge deres levetid.
  • Anbefaling til mere ekstreme vejrforhold: For hårdere vejrforhold, såsom kraftig frost eller sne, anbefaler vi at kigge på vores udvalg af hundesko eller ballonsko, der giver en højere grad af beskyttelse mod kulde og fugt.

Let at bruge og vedligeholde
Trixie Hundesokker er nemme at tage af og på og kan hurtigt tilpasses din hunds behov. De skal dog altid tørres grundigt mellem gåturene for at sikre, at de holder længere og forhindrer, at fugt opbygges i sokkerne.

Fordele for hund og ejer
Disse sokker er perfekte til de daglige gåture i mildere forhold og giver både dig og din hund ro i sindet, da de beskytter mod salt og skarpe materialer. Ved at vælge den rette størrelse sikrer du, at sokkerne bliver siddende, hvilket gør turene mere behagelige for din hund. Til mere ekstreme vejrforhold kan du overveje vores øvrige sortiment af hundesko for at få ekstra beskyttelse.

Producentens værdier og visioner
Trixie fokuserer på at skabe praktiske og effektive løsninger til kæledyrsejere, og deres hundesokker er ingen undtagelse. Deres mål er at levere produkter, der beskytter hundens velvære, samtidig med at de gør hverdagen lettere for ejeren.

Køb nu og giv din hund den nødvendige potepleje
Vælg Trixie Hundesokker i dag, og beskyt din hunds poter mod skadelige materialer som vejsalt. Køb nu, og sørg for, at din hund går komfortabelt og sikkert på alle sine ture!

Fri fragt ved køb over DKK 499,-
Mulighed for HentSelv i vores butik til DKK 0,-
Vi tilbyder følgende leveringsformer:
GLS: Levering til Pakkeshop / Omdeling til Privat
Hurtig levering 1-3 hverdage.
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Kundeservice

+45 53 50 85 41
info@ibenshundehus.dk

Hurtig levering

Til døren eller pakkeshop på 1-3 hverdage

FRI FRAGT

Fri fragt til pakkeshop ved køb over 500,-

Fysisk butik

Besøg os i hundehuset i Skødstrup

Produkter du måske også vil synes om