Trixie Gummicoatede Hundesokker 2 stk/pk

Fra: 80,00 kr.

Trixie Gummicoatede Hundesokker 2 stk/pk

Beskyt din hunds poter mod salt og sne med Trixie Gummicoatede Hundesokker. Disse skridsikre sokker er perfekte til vintervejret og giver et sikkert greb på glatte overflader som is og sne. De er lette at tage på, kan vaskes ved 30 grader, og skal tørres mellem gåturene for at forblive behagelige. Hunden kan i starten have brug for at vænne sig til at have sokkerne på. Køb nu, og giv din hund den nødvendige beskyttelse på kolde vinterdage!

Varenummer (SKU): Ikke mulig Kategorier: ,

Trixie Gummicoatede Hundesokker 2 stk/pk

Skridsikre og beskyttende hundesokker – ideelle til vintervejret og glatte overflader
Med Trixie Gummicoatede Hundesokker kan du beskytte din hunds poter mod glatte overflader og skadelige elementer som salt og sne. Hundesokkerne har en robust, skridsikker gummibelægning, der giver et fast greb på glatte underlag som is, sne, fliser og trægulve. Dette gør dem særligt velegnede til vinterbrug, hvor det ofte er koldt og glat, og hvor din hunds poter har brug for ekstra beskyttelse mod kulde og saltede veje.

Nøglefunktioner

  • Skridsikker gummibelægning: Den gummicoatede overflade sikrer, at din hund får et godt greb på glatte underlag, såsom is og sne, hvilket gør disse hundesokker ideelle til vinterforhold.
  • Beskytter mod salt og sne: I vintervejr kan vejsalt og sne være hårdt for hundens poter. Trixie Gummicoatede Hundesokker hjælper med at beskytte mod de skadelige virkninger af salt og forhindrer frostskader på de følsomme trædepuder.
  • Let beskyttelse til daglig brug: Sokkerne tilbyder let beskyttelse på kortere ture i vintervejret og beskytter din hund mod skader som revner eller irritation forårsaget af sne og salt.
  • Vælg den rigtige størrelse: Det er vigtigt at vælge den korrekte størrelse, da for store sokker kan falde af under gåturen, og for små sokker kan give ubehag. Sørg for, at sokkerne sidder tæt for optimal beskyttelse og komfort.
  • Vaskbare ved 30 grader: Hundesokkerne kan nemt vaskes i maskinen ved 30 grader, hvilket gør dem praktiske og lette at vedligeholde, selv efter en tur i vådt og snavset vintervejr.
  • Tørres mellem gåturene: For at forhindre, at sokkerne bliver våde og kolde, er det vigtigt at tørre dem mellem gåturene, så de er tørre og behagelige for din hund, når de skal bruges igen.

Ekstra beskyttelse i vintermånederne
Når vinteren bringer sne, salt og frost, er det vigtigt at beskytte din hunds poter mod de hårde vejrforhold. Trixie Gummicoatede Hundesokker tilbyder den nødvendige beskyttelse mod salt og frostskader, der kan skade trædepuderne. For at opretholde deres beskyttende effekt bør sokkerne altid tørres efter hver gåtur for at sikre, at de forbliver komfortable og klar til brug.

Fordele for hund og ejer
Trixie Gummicoatede Hundesokker sikrer, at din hund går sikkert på glatte overflader som is, sne og indendørs fliser, samtidig med at de beskytter poterne mod skadelige stoffer som vejsalt. De er lette at bruge og passer godt til kortere gåture i vintervejret. Hundesokkerne forhindrer også, at din hund slikker på sår eller irriterede poter, hvilket hjælper med at fremskynde helingsprocessen. Forvent, at din hund muligvis skal vænne sig til at have sokkerne på, da det kan føles uvant i begyndelsen.

Producentens værdier og visioner
Trixie har altid fokus på at beskytte hundens sundhed og velvære, og deres gummicoatede hundesokker er et eksempel på dette. Ved at tilbyde en enkel, men effektiv løsning sikrer Trixie, at din hund kan nyde udendørsaktiviteter, selv i de koldeste vintermåneder, uden at skulle bekymre sig om skader på poterne.

Køb nu og beskyt din hunds poter mod vinterens hårde vejr
Vælg Trixie Gummicoatede Hundesokker i dag, og sørg for, at din hund kan gå sikkert og komfortabelt på både indendørs og udendørs overflader som is, sne og glatte gulve. Køb nu, og beskyt din hund mod salt, sne og kulde på de kolde vinterdage!

Fri fragt ved køb over DKK 499,-
Mulighed for HentSelv i vores butik til DKK 0,-
Vi tilbyder følgende leveringsformer:
GLS: Levering til Pakkeshop / Omdeling til Privat
Hurtig levering 1-3 hverdage.
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Kundeservice

+45 53 50 85 41
info@ibenshundehus.dk

Hurtig levering

Til døren eller pakkeshop på 1-3 hverdage

FRI FRAGT

Fri fragt til pakkeshop ved køb over 500,-

Fysisk butik

Besøg os i hundehuset i Skødstrup

Produkter du måske også vil synes om