51DN Rosa Softshell Hundejakke

Fra: 345,00 kr.

51DN Rosa Softshell Hundejakke

51DN Rosa Softshell Hundejakke kombinerer stil og funktion. Denne lette jakke er lavet af et blødt, fleksibelt materiale, der er vindtæt og vandafvisende, hvilket beskytter din hund mod vind og let regn. Den justerbare strop og snaplås sikrer en perfekt pasform, så jakken sidder komfortabelt under alle gåture. Perfekt til aktive hunde, der har brug for bevægelsesfrihed, samtidig med at de ser stilfulde ud i den flotte rosa farve. Bestil din softshell-jakke i dag og hold din hund varm og godt beskyttet!

Varenummer (SKU): Ikke mulig Kategori:

51DN Rosa Softshell Hundejakke – Stil, Komfort og Funktion i Ét

Med 51DN Rosa Softshell Hundejakke får din hund det perfekte match af elegance, komfort og beskyttelse. Denne jakke er ideel til at beskytte din hund mod vind og lettere regn, samtidig med at den ser stilfuld ud. Den bløde softshell-konstruktion sikrer, at jakken er behagelig for din hund at have på, mens den alsidige, vandafvisende overflade gør den perfekt til både kølige og fugtige dage. Den flotte rosa farve tilføjer et moderne touch, som vil få din hund til at skille sig ud, uanset hvor I går.

Funktionel og stilfuld beskyttelse

Den rosa softshell-jakke er designet med både funktion og mode for øje. Det lette og fleksible materiale gør det nemt for din hund at bevæge sig frit, selv under fysisk aktivitet. Samtidig er softshell-stoffet vindtæt og beskytter mod fugt, hvilket gør jakken til et uundværligt tilbehør, når I går ture i ustadigt vejr. Uanset om du er på en kort gåtur i byen eller en længere udflugt i naturen, vil din hund føle sig godt tilpas og beskyttet mod elementerne.

Perfekt pasform og nem justering

51DN Rosa Softshell Hundejakke er designet til at passe perfekt til hunde af forskellige størrelser. Med en justerbar strop og en solid snaplås sikres en tæt og komfortabel pasform, der holder jakken sikkert på plads, uanset hvor meget din hund bevæger sig. Det ergonomiske design giver også mulighed for nem justering, så jakken passer optimalt til din hunds kropsform.

Nøglefunktioner:

  • Blødt softshell-materiale for maksimal komfort og fleksibilitet.
  • Vandafvisende og vindtæt overflade beskytter mod let regn og blæst.
  • Letvægtsdesign, der sikrer nem bevægelse for din hund.
  • Justerbar strop og snaplås for en sikker og behagelig pasform.
  • Nem at rengøre – maskinvaskbar ved 30 grader.

Softshell – Perfekt til aktive hunde

Denne jakke er skabt til den aktive hund, der har brug for en jakke, som ikke hæmmer dens bevægelser. Softshell-materialet giver fleksibilitet og er ideelt til hunde, der elsker at løbe og lege, samtidig med at det giver god beskyttelse mod elementerne. Den rosa farve giver jakken et moderne og elegant udtryk, som passer perfekt til både by- og naturture.

Om 51 Degrees North

51 Degrees North er kendt for deres høje standarder inden for kvalitet, funktionalitet og stil. De skaber produkter, som både hunde og ejere elsker, med fokus på at give maksimal komfort og beskyttelse til kæledyr. Deres jakker er designet til at være holdbare og slidstærke, så de kan modstå daglig brug, samtidig med at de ser godt ud.

Med 51DN Rosa Softshell Hundejakke kan du være sikker på, at din hund er godt beskyttet mod vind og let regn, samtidig med at den ser stilfuld ud. Denne jakke er designet til hundeejere, der ønsker det bedste for deres hunde, både hvad angår funktion og udseende.

Hvorfor vælge 51DN Rosa Softshell Hundejakke?

Hvis du leder efter en jakke, der giver din hund både varme, beskyttelse og stil, er 51DN Rosa Softshell Hundejakke det perfekte valg. Den er velegnet til både små og store hunde og er nem at tage på, justere og vaske, hvilket gør den praktisk i hverdagen. Samtidig sørger det flotte design for, at din hund ser elegant ud på hver eneste gåtur. Dette hundedækken er skabt til hunde, der kræver det bedste af både komfort og stil.

Giv din hund den bedste beskyttelse mod vind og vejr

Med 51DN Rosa Softshell Hundejakke får din hund den perfekte balance mellem funktion og mode. Den beskytter mod vind og lettere regn, mens den giver din hund fri bevægelighed. Bestil denne jakke i dag, og sørg for, at din hund er klædt på til enhver vejrudfordring. Dette hundedækken er ikke blot en praktisk løsning – det er også et stilfuldt valg for den moderne hund og ejer.

Fri fragt ved køb over DKK 499,-
Mulighed for HentSelv i vores butik til DKK 0,-
Vi tilbyder følgende leveringsformer:
GLS: Levering til Pakkeshop / Omdeling til Privat
Hurtig levering 1-3 hverdage.
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Kundeservice

+45 53 50 85 41
info@ibenshundehus.dk

Hurtig levering

Til døren eller pakkeshop på 1-3 hverdage

FRI FRAGT

Fri fragt til pakkeshop ved køb over 500,-

Fysisk butik

Besøg os i hundehuset i Skødstrup

Produkter du måske også vil synes om