51DN Quilted Walker Olivengrøn Hundejakke M/Mavevarmer

Fra: 395,00 kr.

51DN Quilted Walker Olivengrøn Hundejakke med Mavevarmer:

Hold din hund varm og komfortabel i vintermånederne med 51DN Quilted Walker Hundejakke. Denne stilfulde jakke i olivengrøn har en praktisk mavevarmer, der giver ekstra beskyttelse mod kulden. Jakken er fremstillet af vandafvisende materiale og sikrer, at din hund forbliver tør i regn og sne. Med en justerbar strop og snaplås er den nem at tilpasse og sidder komfortabelt på hunde af alle størrelser. Giv din hund både stil og varme på de kolde dage – bestil din hundejakke i dag!

Varenummer (SKU): Ikke mulig Kategori:

51DN Quilted Walker Olivengrøn Hundejakke med Mavevarmer

Den 51DN Quilted Walker Hundejakke i olivengrøn er den perfekte kombination af stil og funktion, skabt til at beskytte din hund mod kulde og våde vejrforhold. Med sit elegante quiltede design og en integreret mavevarmer, som sikrer ekstra varme, er denne jakke et must-have til kolde efterårs- og vinterdage. Det robuste, men lette materiale gør det nemt for din hund at bevæge sig frit, mens jakken samtidig giver optimal beskyttelse. Denne hundedækken sikrer, at din hund kan nyde enhver gåtur, uanset vejret.

Funktionel beskyttelse i stilfuldt design Denne hundejakke er ikke blot skabt til at se godt ud – den er designet til at holde din hund varm og tør under alle vejrforhold. Den vandafvisende yderside beskytter mod regn og sne, og det quiltede lag giver ekstra isolering mod kulde. Uanset om I skal på en kort gåtur i nabolaget eller på en længere tur i skoven, er dette hundedækken din hunds bedste ven, når vejret bliver koldt.

Mavevarmer for ekstra komfort En af de særlige fordele ved denne jakke er den integrerede mavevarmer, som beskytter din hunds mave og holder den varm, selv når temperaturen falder. Mange hunde oplever, at maveområdet hurtigt bliver koldt og vådt, når de går udenfor i regn eller sne, men med denne funktion er det problem løst.

Nem justering og perfekt pasform 51DN Quilted Walker Hundejakke er designet med en justerbar strop og praktisk snaplås, der sikrer en behagelig og sikker pasform. Denne lukkemekanisme gør det nemt at tage jakken af og på, samtidig med at den sidder stabilt under hele gåturen. Jakken fås i flere størrelser og passer til hunde af forskellige racer og størrelser.

Nøglefunktioner:

  • Quiltet design for optimal isolering og beskyttelse mod kulde.
  • Mavevarmer der sikrer ekstra varmebeskyttelse til hundens mave.
  • Vandtæt og vindafvisende materiale holder din hund tør i regnvejr og sne.
  • Letvægt og fleksibilitet gør det muligt for din hund at bevæge sig frit.
  • Justerbar strop og snaplås sikrer en sikker og behagelig pasform.
  • Nem at rengøre – jakken kan maskinvaskes ved 30 grader, hvilket gør den praktisk og nem at vedligeholde.

For hunde og ejere, der elsker kvalitet og stil 51 Degrees North er kendt for deres høje kvalitetsstandarder og stilrene produkter. Deres mission er at skabe funktionelle, komfortable og smarte løsninger, der gør det nemt for hundeejere at beskytte deres kæledyr, uanset vejret. Produkterne er udviklet med kæledyrets behov i fokus og kombinerer holdbare materialer med moderne design.

Med 51DN Quilted Walker Hundejakke kan du være sikker på, at din hund ser godt ud og føler sig godt tilpas, selv når vejret er barskt. Den stilfulde olivengrønne farve gør jakken både moderne og klassisk, hvilket gør den til et perfekt valg til hundeejere, der ønsker et tidløst og elegant look til deres firbenede ven.

Hvorfor vælge 51 Degrees North? 51 Degrees North er et førende brand inden for hundetøj og tilbehør. Deres produkter er elsket af både hunde og ejere i hele Europa for deres kombination af funktionalitet og stil. Med fokus på holdbarhed, kvalitet og komfort er deres hundejakker udviklet til at modstå de mest ekstreme vejrforhold. De er kendt for deres innovative løsninger, der ikke kun beskytter hunden, men også gør livet lettere for ejeren.

Giv din hund den bedste beskyttelse i vintermånederne
Når temperaturen falder, fortjener din hund det bedste inden for varme og komfort. Med 51DN Quilted Walker Hundejakke er din hund godt beskyttet mod både kulde, regn og vind, mens den stadig kan bevæge sig frit. Dette hundedækken er det perfekte valg til hundeejere, der ønsker en stilfuld og praktisk løsning til deres hund. Bestil din jakke i dag og sørg for, at din hund er klar til vinterens udfordringer!

Fri fragt ved køb over DKK 499,-
Mulighed for HentSelv i vores butik til DKK 0,-
Vi tilbyder følgende leveringsformer:
GLS: Levering til Pakkeshop / Omdeling til Privat
Hurtig levering 1-3 hverdage.
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Kundeservice

+45 53 50 85 41
info@ibenshundehus.dk

Hurtig levering

Til døren eller pakkeshop på 1-3 hverdage

FRI FRAGT

Fri fragt til pakkeshop ved køb over 500,-

Fysisk butik

Besøg os i hundehuset i Skødstrup

Produkter du måske også vil synes om