Hvor ofte skal hunden klippes?

Alle hunde er forskellige, ligesom os mennesker. Derfor kan der være stor forskel på hvor ofte din hund har behov for at blive klippet og trimmet. Selv hunde af samme race, kan have forskellige behov. Nogle hunde har en tæt og kraftig pelsstruktur, imens andre har en fin og silkeagtig pels uden underuld.

For de fleste gælder det dog, at et tidsinterval på op til otte uger er passende. Andre racer som f.eks. Puddel med en meget tæt pels, har oftest behov for hyppigere besøg hos hundefrisøren. Fysiske forandringer som eksempelvis neutralisering og kastration kan også have indvirkning på pelsens udvikling. Hunde som er neutraliseret og kastreret har tendens til pludselig at udvikle kraftig en underuld – Selv hunde som tidligere ikke havde behov for at komme til hundefrisør.

Afhængig af racen og hundens pelstype, kan du selv gøre en forskel for at lette pelsplejen og strække dine besøg hos hundefrisøren en smule. Med de rette redskaber og en god portion tålmodighed, kan pelssoignering være en hyggelig stund imellem hund og ejer derhjemme. Din hund bliver vant til redskaberne og letter og forbedrer det færdige resultat i hos hundefrisøren. I salonen og på webshoppen finder du et bredt udvalg af professionelle redskaber til fair priser. Vi glæder os til at vejlede dig i valg af børster, shampoo og plejemidler.