Information - Før besøget

Før I ankommer til salonen vil det være en god ide at lufte hunden. Der er så mange nye indtryk for din hund når den kommer på besøg og det kan nemt få trangen til pludseligt at melde sig. Uheld kan ske, og det er helt i orden, men lad os sammen forsøge at forbygge det både for vores, men også for hundens skyld.

I alle mulige andre henseender er det ofte en god ide at møde op til en aftale i god tid. Men hos hundefrisøren er anderledes – Det gælder både når du skal aflevere og afhente din hund. Særligt ved afhentning kan hunden blive så begejstret for at se sin ejer igen, at det kan ende med at blive umuligt for frisøren, at færdiggøre de sidste detaljer. Hvis hunden er klar før forventet, så får du naturligvis besked herom via en sms.

Når hunden ankommer til salonen, skal den være iført sele eller halsbånd og dertilhørende hundesnor eller Flexiline. Hundens pels skal, så vidt mulig i henhold til vind og vejr, være tør når I ankommer.

Alle hunde der klippes i salonen bliver badet, føntørret og gennembørstet. Det er dermed ikke nødvendigt at du selv har haft hunden i bad inden I ankommer til salonen.

Såfremt hunden har små og mindre filtknuder ved f.eks. bagved ørene, under forben osv. Kan vi rede dem ud eller fjerne dem under behandlingen. En udredning vil sige at vi forsøger at løsne og udrede så meget pels som muligt uden at klippe pelsen af. Vær opmærksom på at vi ikke kan, eller prøver på, at udrede store filtknuder når det drejer sig om større plamager som f.eks. det meste af brystet, maven eller ørerne – Kun mindre filtninger kan redes ud.

Hvis din hund er blevet meget filtret, kan vi lave en tæt klipning og derved fjerne filten. Det er ingen skam at ens hund er blevet filtret – Kun hvis man ikke gør noget ved det. Vi hjælper naturligvis gerne med opgaven. Hunde med meget filt tillægges et ekstra gebyr (fra 155,- kr) da det, dels tager længere tid, og dels er særligt hårdt ved maskiner, skær, sakse og andet udstyr som anvendes.

Alle hunde der besøger salonen bør være forebyggende behandlet imod lopper med et passende præparat. Såfremt der konstateres lopper på hunden under behandling, tillægges et ekstra gebyr på 450,- kr. til at dække for rengøring, utøjsbekæmpelse og desinficering af salonen.