Introduktion for hundehvalpe.

Til helt små hvalpe op til 12 uger (3 måneder) tilbyder vi en særlig “Hvalpeintroduktion”. Det er nemlig en rigtig god ide at tilvænne hunden til at komme til hundefrisør allerede fra den er ganske lille. I perioden fra du henter din hundehvalp, hvor den er omkring 8 uger og frem til 12 ugers alderen, befinder hvalpen sig i det som kaldes “socialiseringsfasen”. I denne alder er hunden meget nysgerrig og åben overfor nye ting. De oplevelser som hunden, i denne fase, oplever som gode og sjove vil hunden altid kunne huske som noget positivt. Derfor er det vigtigt at hunden i denne periode lærer at koble et besøg hos hundefrisøren med positive oplevelser.

Hvalpeintroduktion kan bookes via mail, men er kun for hvalpe under 16 uger. Til hvalpeintroduktion handler det som sagt primært om at hvalpen får nogle positive oplevelser og erfaringer med herfra. Derfor bliver din hvalp hverken klippet eller vasket denne dag. Sammen med ejeren introduceres hvalpen for forskellige børster, negleklippere, trimmemaskiner, hæve/sænkeborde og hundevasken – Alt sammen noget som kan virke utrygt på en hund der aldrig har set eller oplevet dette i socialiseringsfasen. Vi tager en snak omkring pelspleje og soignering, imens hvalpen får lov at snuse rundt og suge massevis af indtryk til sig. Varighed ca. 1 time og du er som ejer selv tilstede hele tiden sammen med din hvalp.

Hvornår skal hunden så klippes? For de fleste hvalpe vil det være passende at den første rigtige klipning finder sted når hvalpen er ca. 16 uger gammel, så fra denne alder bør der bestilles en af de almindelige salonydelser i bookingkalenderen.